камъни сваровски

5 стъпки към покупка на камъни Сваровски

Не едно или две бижута притежават камъни Сваровски, които придават истински разкош за потребителите. Разбира се, последните трябва да знаят какво купуват, защото в наши дни могат да попаднат на фалшификати, които са излишен разход на пари. Не трябва да се бъркат фалшивите бижута, с тези използващи елементи Сваровски, защото вторите са приоритет на други компании, но употребяват едноименните камъни в колекциите си.

Първото нещо, за което да следите купувайки бижута Сваровски е равномерният вид на кристалите. Те излизат в едни и същи размери от машината и това се набива на очи. Дори малките отклонения водят до съмнение в уникалността на стоката.

На второ място слагаме блясъка на кристалите. Той е запомнящ се и не може да бъде сгрешен с нищо (освен с диаманти). При положение, че скъпоценните камъни са тъмни или матови имайте предвид, че нещо се случва и е по-добре да смените търговеца. Попитайте защо бижуто е притъмнено и очаквайте адекватен отговор.

Третата и съществена част от избора на Сваровски кристали е начинът, по който те изглеждат. Формите би трябвало да са идентични една с друга, без значение дали говорим за малки или големи камъни. Следете внимателно този фактор и ще разберете за какво става въпрос.

Четвъртото мерило за оригиналност на камъни Сваровски е цената им. Едва ли ще намерите продукт за 10-15 лева, който да е с автентични кристали. Цените започват от 30 лева нагоре и то за позлатени и сребърни бижута.

Петото последно място оставихме за документа, който получавате с кристалите. Той разказва за производството им и използва логото на фирмата, което не може да сбъркате с никое друго. Имате ли такъв тип сертификат, значи всичко е ОК както се казва.

Това се петте важни стъпки при избор на камъни Сваровски и се надяваме, че сме били полезни с нашата статия. В сайта ни ще намерите още много по темата, така че остава да ви пожелаем приятно четене.

промоции на бижута

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *