swarovskichasovnik

Часовници Сваровски

Камъните Сваровски могат да служат не само за украса на различни бижута, които дамите носят, но също така могат да се прибавят и към различни други артикули. Такъв един пример са часовниците. Не е рядкост да откриете изискани часовници от по-скъпи материали, като например злато, сребро и платина, както и по-малко скъпи и по-лесно достъпни материали, като например неръждаема стомана, които да са изискано декорирани с кристали Сваровски. Това се прави по подходящ начин, без да се прекалява. Идеята е всичко да бъде с мярка за да се постигне добър външен вид и финес, а не кич.

Предвид факта, че обикновено дамите са тези, които проявяват интерес към камъните Сваровски, те обикновено се използват за постигането на изискани дизайнерски решения именно при изработката на дамски часовници. С подходящата креативност, камъните Сваровски могат да направят всеки часовник стилен и женствен. Понякога се използват за декорация на корпуса на часовника, докато друг път се използват за циферблата.

Ако разгледате колекциите от дамски часовници на Сваровски, най-вероятно ще видите, че едно от първите неща, които се набиват на очи е открояващата се пестеливост по отношение на цветовете. Повечето артикули са строго издържани в бяло, черно, а в изключително редки случаи може да се види и часовник с друг цвят, най-вече бледо розово. Използват се предимно сребро и неръждаема стомана, което е продиктувано от тяхното по-чисто студено и същевременно елегантно излъчване. Не рядко могат да се видят и орнаменти от злато и разбира се, от така обичното напоследък заради интересните си нюанси розово злато.

При мъжките часовници положението е не по-различно – всички (или почти всички) модели на Сваровски са издържани в бяло и особено черно, което има доста силно присъствие в колекцията с мъжки часовници. Преобладават корпуси от сребро и неръждаема стомана, черни кожени каишки или верижки, които също са изработени от сребро и стомана. Традиционно за часовниците на Сваровски, златото присъства деликатно и се отдава голямо внимание на розовото злато.

Силно впечатление прави и факта, че макар и Сваровски да се гордее с огромното разнообразие от цветове и нюанси на кристалите, които произвежда, то в дизайна на часовниците винаги се използват чисти прозрачни кристали с естествен диамантен блясък. За сметка на това, камъните с различни нюанси са изключителна рядкост, а в повечето случаи, ако има такива, то обикновено става въпрос за дамските модели.

промоции на бижута

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *