SwarovskiDisney

Фигурки Сваровски с облика на героите от Дисни

Сваровски произвеждат всякакви украшения и ако си мислите, че можете да откриете техни кристали само по гривни, обеци и колиета, тогава жестоко се лъжете. Кристалите Сваровски далеч са надскочили сферата на дамските бижута и днес можете да откриете какво ли не. И като казваме “какво ли не” ни най-малко не преувеличаваме.

Така например Сваровски предлагат кристални фигурки с образа на любимите анимационни герои на Уолт Дисни. Можете да откриете кристални фигурки с образа на Мики Маус, Мини Маус, Бамби, както и много други герои, например любимите на всички Мечо Пух, магаренцето Йори и Прасчо.

За дамите, които са влюбени в приказните истории, Сваровски предлага кристални фигурки с образа на Пепеляшка и дори малката кристална пантофка, която приказната героиня изтървала на стълбите, бягайки към каляската преди да е станало полунощ и каляската да се е превърнала отново в тиква.

Макар и силно наподобяващи малки симпатични играчки обаче, кристалните фигурки с образите на приказните герои на Уолт Дисни далеч не са пригодени за игра. Тъкмо обратното – препоръчително да ги държите далеч от малчуганите у дома и като цяло да се съхраняват на място, където няма да има риск да паднат и да се счупят. Кристалните фигурки са всъщност доста деликатни като материал, което ги прави неподходящи за друго освен за декорация и украса. Това обаче е нещо, в което те са изключително добри, защото, както всичко друго изработено от Сваровски, кристалните фигурки притежават някакво съвършенство. Те ще паснат идеално на колекцията от кристални фигурки на всеки един запален колекционер, който търси нещо оригинално, отличаващо се и запомнящо се.

Цената на кристалните украшения също не е за подценяване. Така например кристална фигурка Сваровски с образа на симпатичния малък Мечо Пух може да се открие за сумата от 245 долара. Още по-скъпа е фигурка на магаренцето Йори, която може да се открие за цена от 310 долара. Сред най-скъпите пък са фигурките на сърничката Бамби с кацнала на опашката и малка пеперудка. Подобна кристална фигурка от Сваровски може да се открие за цената от 325 долара. Палмата на първенството пък държи перфектно изработената фигурка на Мини Маус, която е застанала в елегантна поза, носи синя рокличка и има розови панделка и обувки. Удоволствието да я добавите към колекцията си ще ви струва 335 долара.

промоции на бижута

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *