original

Как се познават оригиналните Сваровски бижута

Живеем във времена, които предразполагат жените да носят красиви Сваровски бижута, чрез които да подчертаят красивата си фигура. Известните кристали се продават като топъл хляб, защото пленяват нежния пол със своята ослепителна светлина, силно напомняща за диамантения блясък.

Вие може да намерите стотици Сваровски бижута онлайн и офлайн, но прави впечатление разликата в цените, за която ще говорим в тази статия. Интересното е, че можете да купите колие на известната марка за около 30 лева, а също така и за 500 лева. Основната разлика идва от използваните благородни метали, като клиента получава възможността да избира между чисто злато или позлатена повърхност.

Има и много фирми, които предлагат продукти с елементи Сваровски, тоест използват само камъните на компанията, а всичко друго е лична изработка. В повечето ситуации, това са по-евтини изделия, които можете да закупите.

Оригиналните бижута Сваровски са сертифицирани и вие получавате документ, който говори за продукта. В него се описва съдържанието на изделието и неговото качество. При отсъствие на сертификат, то стоката не е оригинална и е по-добре да се насочите към друга бижутерия, която да задоволи всичките ви изисквания.

Външният вид на бижутата Сваровски е разнообразен. Има голям спектър от всякакви геометрични форми, сърца, стрели, капки и какво ли още не. Последното се отнася най-вече за колиетата и обеците, но също така и за гривните, пръстените и аксесоарите за мъже.

Сертификатът за Сваровски бижута има номер от седем цифри на гърба, който е издаден от централата на компанията в Австрия. По него ще познаете дали вашето бижу е автентично или не. По друг начин стои въпросът с документ от фирма, която просто използва кристали Сваровски в продуктите си, но това не значи, че те са фалшификати.

Прегледайте нашия сайт и се запознайте с историята на Сваровски, за да придобиете най-обща представа относно продуктите на широкия пазар. Създадохме този информативен портал за бижута, с цел да знаете какво купувате.

 

промоции на бижута

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *