jewelry_elegant_emerald

Какви са ползите от носенето на бижу с изумруд?

Счита се, че носенето на бижута може да има различен ефект върху човешкото тяло и да засегне различни аспекти от живота на в зависимост от това какъв камък има на съответното бижу (пръстен, гривна, обеци, колие и др.). Дали тези твърдения са истина или не, не сме ние тези, които ще определят. Но все пак при всички положения е добре човек да знае какво се говори за един от най-скъпите камъни и да прецени сам дали да повярва на тези твърдения или да ги остави в сферата на фантазията. И така, нека Ви представим негово величество изумрудът.

Счита се, че камъкът изумруд има влияние върху човека като го кара да достигне до вътрешен мир. Помага да общувате по-добре с децата, а и с останалите членове на Вашето семейство.

Препоръчва се носенето на пръстен с изумруд за хора с дълготрайни здравословни проблеми, както и за тези, които искат да запазят парите си и да се отучат от прахосничеството.

Според някои суеверия се вярва, че бижуто с изумруд намалява риска от това човек да бъде ухапан от змия.

Предполага се, че бижутата с изумруд стимулират духовността и вътрешния свят. Прави хората по-спокойни и бори кошмарите. Помага за просперитет.

Помага на хора да преборят проблеми с речта и води до прогрес.

Според много хора бижуто с изумруд е идеален подарък за партньор, с който ще се сключва брак, защото бижуто символизира верността и доверието в любовта.

Според астролози бижуто с камък изумруд е препоръчително да се носи от хора с епилепсия. Вярва се, че камъкът ще облекчи болестта и ще разреди пристъпите. Освен това се счита, че камъкът предпазва от безсъние и действа против кардиологични заболявания и астма.

Счита се, че носенето на бижу с изумруд благоприятства състояния свързани със стомашни проблеми, например гастрит, рак на стомаха, гърдата или устата и други.

Препоръчва се да се носи от хора, които работят в сферата на недвижмите имоти, образованието, науката, писането, медицината, архитектурата, астрологията и други.

И ако всичко това не е достатъчно за да Ви убеди колко много ползи има от носенето на изумруд, в края на краищата е напълно достатъчно да го носите и заради самата му красота, която трудно може да бъде конкурирана от прелестта на друго бижу.

промоции на бижута