visulka

Какво представляват висулките Сваровски?

Висулките с кристали с добре познатото име Сваровски са от дълго време предпочитани от много дами, както по-млади, така и по-възрастни, поради това, че създават усещане за лекота и подвижност, каквито малко типове украшения могат да предложат.

Какво всъщност представляват висулките Сваровски?
Много е трудно да се направи еднозначно определение какво точно представляват въпросните висулки Сваровски, защото те са изключително разнообразни, както по отношение на формата си, така и по отношение на цветовата гама, а да не споменаваме за дизайнерските решения и креативността, които могат да превърнат едни и същи материали в изключително различни един от друг артикули. Все пак, в най-общ план, висулките Сваровски представляват кристални елементи с различни цветове (жълти, розови, червени, сини, зелени, лилави и много други цветове и дори още повече нюанси), които най-общо казано висят под собствената си незначителна тежест (от там и името “висулки”).

Какво може да се каже за разнообразието от висулки Сваровски?
По форма те могат да варират изключително много, а дори и най-развинтеното въображение не може да обхване всичко, което се предлага на пазара. Можете да откриете висулки, които наподобяват капка вода, както и такива с овални или ромбоидни форми, та дори и такива, които наподобяват на птици, цветя, сърчица или пеперуди. Тоест, всяко нещо, което човешкото въображение може да си представи и то, разбира се, може да впише в стандартите за красота, би бил подходящ образ за един кристален елемент.

За какво се ползват висулките?
Висулки с камъни Сваровски се използват за най-различни бижута, в това число за обеци, колиета и дори гривнички. Обикновено те се поставят на сребърни накити, но също така не е рядкост да ги видите и към колие или обеци от злато или дори още по-скъпи артикули от платина. Традиционно обаче, най-често се използва сребро, тъй като по-достъпната му цена в съчетание с безспорни качества като материал и естетичен външен вид, позволяват да се изработи бижу с блестяща външност и същевременно ниска себестойност.

А как се прикрепят кристалите към бижуто?
Кристалите се прикрепват към съответния накит с помощта на специално създадено за целта лепило, което е напълно прозрачно, но същевременно може да закрепи изключително здраво всеки кристал към съответно сребро, злато или платина. Висулките Сваровски са не само кристали, които могат да се залепят към дадено колие или обеци, но и кристални елементи, които са специално създадени с малка дупчица в тях за да може да се прокара през нея съответно верижка от злато или сребро.

промоции на бижута

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *