swarovski-koja

Кожата в бижутата на Сваровски

Може би малцина са онези, които биха свързали самото име Сваровски с артикули, които са изработени частично или преобладаващо от кожа. Щом чуе името на известната марка, обикновено в главата на почти всеки човек се появява накит от кристали с най-различни форми и багри. Доколкото това е факт в редица случаи, кожата действително има много силно присъствие в разнообразието от артикули и е един от важните материали в производството на бижута с името Сваровски.

Кожата в дамските бижута Сваровски

Разнообразието от дамски бижута Сваровски е направо удивително. По тази причина не е изненада, че сред многобройните накити има и не малко, които са създадени да задоволят специално нуждите от естетични накити за онази част от дамите, които показват силен афинитет към кожата. Предлага се огромно разнообразие от различни украшения, в това число особено голям брой гривни. Кожата в гривните Сваровски може да е класическо черно или пък в нежно и женствено розово, но винаги артикулът е изработен с внимание към детайла и с качествени материали. Много често за декорация се използват кристални елементи Сваровски, които, всеки знае, са запазената марка на може би едно от най-популярните имена в бижутерията. Дали кристалите ще са малък брой и ще са деликатно поставени на стратегически места върху повърхността на бижуто или то ще е обсипано с по-малки или по-едри камъчета, това вече е въпрос на личен избор от страна на клиента.

Кожата в мъжките бижута Сваровски

Кожените бижута в мъжките колекции на Сваровски заемат значително по-голям дял в сравнение с дела, който им се полага в дамските колекции. Действително, кожата като материал за украшения е далеч по-предпочитан от мъжете, което можем да си обясним с по-грубото и сурово естество на този материал. Кожени гривни, завършени с елементи от стомана или сребро, създават желания по-малко шлифован вид на мъжките украшения. Това се наблюдава и в мъжките колиета, при които кожата има значително присъствие. За сметка на това, кристалите отстъпват място, тъй като, особено ако са в прекалено голямо количество, могат да създадат нежелан в случая твърде ефирен и женствен облик на украшението.

Кожата в други артикули Сваровски

Кожата присъства в голям брой артикули с марката Сваровски. Тук няма как да пропуснем часовниците, с по-голям акцент върху мъжките модели, както и в редица други артикули, каквито са например някои калъфчета за смартфони (могат да бъдат декорирани или не с кристални елементи Сваровски) и елегантни мъжки и дамски кожени портфейли.

промоции на бижута

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *