swarovskizamaje

Мъжки бижута Сваровски

Марката Сваровски е един от най-затвърдените и наложени имена в бижутерията. Името радва с репутация, която е не по-малко блестяща от артикулите, които създава. Хората асоциират Сваровски с качество и добри цени, но тази марка предлага нещо повече – тя предлага стил. А стилът е нещо, което не се купува с пари.

Дамските бижута Сваровски са изключително популярни, но те далеч не изчерпват всичко, което това име предлага. Малцина знаят, че Сваровски предлага и добро разнообразие от мъжки бижута, които да допаднат на всеки вкус и стил. И тук не става дума само за колекциите от елегантни мъжки часовници, а за всякакви маркови бижута, като например мъжки колиета с или без висулки, копчета за ръкавели, мъжки гривни и най-различни други стилни артикули, който всеки елегантен мъж би желал да притежава.

Подобно на всеки друг артикул създаден от известната марка, мъжките колекции от бижута носят характерния почерк на Сваровски. Ако и преди сте носили бижута с това име, то няма как да сбъркате и бихте ги разпознали измежду хиляди други накити. Причината е ясно изявеният стил на Сваровски и характерните особености, които варират слабо от едно бижу до друго.

Нека да започнем от цветовете, които в мъжките бижута Сваровски са издържани предимно в сребристо, каквито са цветовете на среброто и неръждаемата стомана, както и в черно, което се приема за универсален мъжки цвят, подчертаващ стил и добър вкус.

Мъжките бижута с марка Сваровски са наистина елегантни. Това може да бъде стилно изработена кожена гривна с деликатна сребърна или пък от неръждаема стомана закопчалка, сребърни верижки с различни висулки, например сребърен или стоманен кръст и много други. Разбира се, не е изненадващо, че присъстват и кристали, но при мъжките бижута това е много деликатно и премерено с цел да не се излезе от желаната норма в стила.

Така например, сред желаните мъжки аксесоари на марката е стилно изработен сребърен синджир, който завършва с една единствена четириъгълна висулка от черен кристал. За разлика от дамите обаче, при които колиетата и обеците взимат превес в търсенето, при мъжките бижута Сваровски има лек наклон в посока към мъжките гривни, които се радват на голяма популярност, създавайки с подходящата комбинация от материали и цветове, желания ефект и търсено излъчване.

И макар, че разнообразието от дамски бижута в колекциите на Сваровски определено е по-голямо, то в стила и качеството на изработката определено не може да се говори за никакъв компромис.

промоции на бижута

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *