OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Очарованието на сребърните бижута

През последните няколко години се наблюдава изключителен ръст в продажбата на сребърни бижута. Предвид световната икономическа криза, е съвсем нормално количеството на продадените сребърни бижута да бъде в пъти по-голямо от това на златните. Сребърните бижута не отстъпват по нищо на бижутата направени от благородни метали, като злато, платина и диамант. Бижутата направени от сребро притежават уникален дизайн, който излъчва лукс, красота и класа. Освен достъпната цена, сребърните бижута притежават още няколко съществени предимства:

– за тях не, е нужна специална поддръжка. Единственото, което трябва да направите, за да върнете предишния им блясък, е да ги почистите със сода за хляб.

– Сребристият цвят си подхожда с всеки цвят. Сребърните бижута стоят еднакво добре както на хора с по-тъмен цвят на кожата, така и на хора с по-светъл цвят. Това се отнася до голяма степен и за дрехите.

Сребърните бижута могат да излъчват много по-голяма класа от всички останали, ако бъде направена подходящата комбинация между тях и някой благороден метал. Една комбинация между диамант и сребро би изглеждала много по-добре сравнение с комбинация от диамант и бяло злато. Разбира се, че не трябва да си правим илюзии, че със сребърно колие може да засенчим бижу инкрустирано с голям диамант. Далеч сме от тази мисъл, но бъдете сигурни, че ако подберете подходящото сребърно бижу, то ще направите не по-малко впечатление на околните, дори то да не бъде инкрустирано с благороден метал. В случай, че незнаете как да определите качеството на сребърното бижу, то ще Ви дадем няколко прости правила и съвети, за които трябва да внимавате, когато си купувате сребърни бижута. Първото нещо, което ще Ви гарантира, че бижуто, е качественото, е неговия печат. Търсете бижута, които са маркирани с печат 925. В такъв случай ще бъдете сигурни, че състава на бижуто, е от 92.5 процента сребро и 8.5 процента втърдителни материали, в повечето случаи – мед. В случай, че бижуто, което сте си харесали не разполага с такъв титър 925, то бижуто, е направено от други материали и единствено покритието му, е сребърно. Ако пазарувате бижута онлайн, най-добре го правете от доказани сайтове, които разполагат с истински сребърни бижута.

промоции на бижута