palladium-plated-swarovski-earrings-2-562x843

Паладий при бижутата на Сваровски

Марката Сваровски, която има изключителна репутация в света на бижутата, винаги взима най-добрите решение когато става дума за качеството на своите оригинално създадени модели бижута. В изработката на колиета, гривни, обеци, пръстени и други известната марка набляга на използването на качествени материали, които да гарантират дълготрайност на изделията и атрактивен външен вид.

Добрата визия, разбира се, е задължителна, особено като се има предвид, че това все пак са бижута и основната им работа е да красят. В това отношение Сваровски няма конкуренция. Оригиналността на моделите е всепризната, а някои от изключителните дизайнерски решения се появяват от време на време на най-важните световни подиуми, красейки най-известните модни икони и подсилвайки красотата на най-атрактивните модни колекции.

За да бъдат това което са, бижутата на Сваровски преминават през сложни процеси на изработка, които завършват с полагането на съответните покрития върху бижутата – нещо изключително важно за да може да се постигне ефекта, който се цели.

Бижутата на Сваровски действително изглеждат несравнимо красиви и това често озадачава потребителите. Мнозина се питат как е възможно едно сребърно бижу въобще да бъде толкова красиво и да притежава такъв невиждан блясък.

Тайната е именно в покритията от родий и паладий. Това са двата метала, които основно се полагат под формата на фин филм върху съответното бижу за да може то да заблести както си представяме, че трябва да блести във въображението си.

Паладият е по-евтиният от двата метала. Той обаче притежава изключителни качества като здравина, устойчивост, както и способност да запази повърхността на бижуто защитена от вредни външни влияния и драскотини.

Паладият придава на бижутата от сребро блясък, който среброто не би могло да постигне без чужда помощ.

Паладият придава бял оттенък и огледален блясък, който прави бижутата да блестят повече от златото и платината. същност визуалната прилика, която се постига при обработка с родий и с паладий е поразителна.

Самият паладий прави сребърните бижута по-блестящи дори и от платината, което само по себе си е голямо постижение.

На практика, дали ще изберете бижу с покритие от родий или от паладий разлика няма. Макар че родият е най-скъпият метал и действително е по-рядък и по-здрав, разликите с паладия са много по-големи по отношение на цената, от колкото по отношение на качествата.

промоции на бижута

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *