swarovskibijuta

Пет причини да заложим на бижута Сваровски

Едва ли е тайна, че бижутата Сваровски се продават като топъл хляб в днешни дни. Това е така заради изключителния им външен вид, който може да се сравни единствено с диамантените изделия, но цената е значително по-ниска и могат да се открият във всяка една бижутерия.

Сега българските потребители избират между сребърни и златни бижута с камъни Сваровски от най-високо равнище. Последните продукти идват при крайния клиент със сертификат за качество и уникална кутийка, която носи логото на компанията.

Първата причина да заложите на бижута Сваровски е визуалните им достойнства. Ако не сте виждали кристалите, то със сигурност не знаете как блестят те и как се комбинират с различните благородни метали. Веднъж попаднали на кристал Сваровски, ще останете негов фен завинаги.

Причина номер 2 за избора на камъни Сваровски е тяхната цена. За разлика от всички други скъпоценни камъни, тук може да откриете бижута за около 30-50 лева, което според нас е напълно достъпна сума. Срещу парите си вие взимате качество и уникалност, което не е никак малко.

Третият повод да закупите златни и сребърни бижута със Сваровски кристали е лесната им поддръжка. Последните се чистят с мокри кърпички и даже обикновена мека кърпа с топла вода. Единствено не трябва да ги смесвате с други накити, за да не ги надраскате и деформирате по някакъв начин.

Причина номер 4 за закупуването на едноименните кристали е покритието им. То е скъпо и елегантно, отива както на мъже, така и на жени. Не се колебайте да използвате тази формула за всеки ваш тоалет.

Номер пет е лесното разпознаване на оригиналите и отделянето им от ментетата. Кристалите Сваровски са равномерни, те има един и същ размер от всички страни, защото така излиза при рязането от машината. Ако пък са притъмнени и нямат блясък, то се знае, че са едни обикновени ментета и нищо повече.

Това са петте топ причини да заложите на бижута Сваровски, за повече потърсете в нашия сайт, където сме публикували цял куп информация по темата. Стискаме ви палци при селекцията!

промоции на бижута

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *