swarovski-materiali

Предпочитани материали за изработката на бижута Сваровски

Марката Сваровски е успяла да си постави и постигне една много голяма цел и да предизвика истинска революция в света на търсенето и предлагането на бижута. Основателят на бранда, Даниел Сваровски, искал да постигне нещо, което никой друг не е посмявал дори да си помисли да направи до тогава. Той искал да предостави на заможната средна класа и на всички онези хора, които не са достатъчно богати за да притежават диаманти, възможността да избират стилни и елегантни бижута, които се изработват от други, не толкова скъпи материали. И ето ни днес. 21 век е, а марката се радва на невиждана популярност. Това несъмнено е знак, че Сваровски е постигнал успешно своята цел, създавайки име, стил и начин на живот.

Магията на изработката

Даниел Сваровски е успял да докаже на света, че не винаги материалите са от най-първостепенно значение. Нека вземем един художник, който не умее да рисува добре. Нима ако му дадем най-скъпите материали той ще постигне нещо с тях? И обратното – нима не сме виждали хора, които успяват от нищо да направят нещо? Е, разбира се, това е малко пресилено, защото марката Сваровски все пак използва висококачествени материали. Във всеки случай обаче, тези материали са много по-евтини от диамантите, които се явяват прекия конкурент на Сваровски.

Всъщност, Сваровски доказва, че с правилната изработка и креативност, материали като среброто и неръждаемата стомана могат да бъдат дори предпочитани пред бижута, да речем от злато. Плащайки за бижу с марката Сваровски, хората всъщност плащат за стил, за изработка, за идея, за креативност и чак тогава за материалите.

Същото се отнася и за кристалите

Наподобяващи по блясък на диаманти и брилянти, кристалите всъщност са изработени изкуствено. Те представляват стъкло, което е обработено и полирано със специална патентована машина. Целта е да се придаде диамантен блясък, който по нищо да не отстъпва на блясъка и на най-скъпите бижута в света.

А златото?

Разбира се, никоя марка, която се специализира в производството на бижута, няма да пренебрегне напълно благородния метал. В този ред на мисли, златото присъства и в някои от бижутата на Сваровски, но с мярка и по скоро доста деликатно, отколкото натрапчиво. Освен това, ще забележите и значителното присъствие на по-малко популярното розово злато, което все повече се търси заради своя елегантен оттенък.

промоции на бижута

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *