rozovo-zlato-swarovski

Розовото злато в бижутата на Сваровски

Макар че в бижутата Сваровски ще забележите, че среброто е доминант, няма как да не забележите, че има значително присъствие и на друг елемент, а именно на розовото злато. То има особено присъствие в различни модели часовници, но също така при някои обеци, пръстени и колиета, а дори и в не малко мъжки артикули.

Какво символизира розовото злато?

Розовото злато в бижутерията винаги се е считало за проява на добър вкус. То носи в себе си не малка доза аристократичност и царственост, които са примесени с усещане за античност. Розовото злато се приема като най-деликатната и нежна разновидност на благородния метал и се отличава с нежност и хармоничност, които значително се отличават от слънчевата яркост на жълтото злато и сребристата лунна студенина на бялото злато, среброто и платината.

Само дамите ли имат късмета да ползват бижута и артикули Сваровски с розово злато?

Розовото злато в Сваровски обаче, далеч не е запазена марка единствено и само за дамските бижута. Освен на дамски пръстени, колиета, обеци и други фино изработени накити, розовото злато може да присъства и в някои мъжки артикули на Сваровски. Поставен в нужното количество на елегантен мъжки часовник например, розовото злато може да говори за добър вкус и да подчертае контраста в съответния артикул. Така например на фона на черна кожена каишка и по суров дизайн, розовото злато идеално балансира, правейки мъжкия часовник по-стилен и хармоничен.

Розовото злато в дамските бижута на Сваровски – рядкост, но шик…

Определено дамските бижута, при които има акцент на розовото злато, са много повече от мъжките принадлежности с този благороден метал. До известна степен причината е, че мъжките бижута са по-консервативни, докато при дамските се залага на повече цветове, форми и импровизация, което отваря вратите за повече креативност. Както казахме, розовото злато е застъпено в не малко обеци, гривни и колиета, които изглеждат дори още по-фино изработени благодарение на нежните нюанси на благородния метал. В съчетание с нежно розови кристали или с такива, които имат диамантен безцветен блясък, Сваровски създава истински шедьоври с помощта на розовото злато. Всъщност, макар и рядко използван в сравнение с други по-популярни в колекциите на Сваровски материали, розовият благороден метал е този, с чиято помощ се създават някои от най-елегантните бижута с името Сваровски.

промоции на бижута

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *