сребро

Топ 5 причини да изберем накити от сребро

Много от нас обичат да носят накити от сребро, не само заради блестящата им повърхност, а и заради достъпните цени, които можете да намерите на пазара. Среброто с добро качество е истински хит у нас и всеки месец се продават все повече висулки, пръстени, обеци и какви ли не други скъпоценности. Разбира се, сребърни бижута вървят чудесно със Сваровски камъни, за да имате още по-блестящ външен вид.

Ако искате хубаво бижу за специален повод, то не се колебайте да изберете именно среброто. Ние ще ви дадем петте топ причини, то да е толкова търсено, а вие преценете, дали ще го поръчате за подарък или собствени нужди.

  1. Среброто запазва блясъка си с години и е един от най-чистите метали. То се обработва лесно и от него се правят всички видове бижута, които познавате. Комбинира се прекрасно със Сваровски камъни за още по-силен ефект върху потребителите.

 

  1. Цената на накити от сребро, не е сред най-високите на пазара. Благородните метали като злато и платина са далеч по-скъпата алтернатива, така че това е още един плюс за сребърните изделия.

 

  1. Среброто е с най-високата степен на електропроводимост. Освен бижута от него се изработват прибори и монети със страхотна повърхност. Днес на пазара можете да намерите всякакви продукти от сребро.

 

  1. Редом до сребърни бижута като халки, гривни, пръстени и ланци се нареждат полилеи, сервизи, медали, монети, свещници и много различни изделия. Всички те блестят очарователно и радват окото на клиентите.

 

  1. Сребърни бижута се поддържат и чистят лесно. Не ви трябва специална подготовка, за да лъснете вашия сребърен накит. Ето и за това са сред особено предпочитаните бижута в наши дни.

Това общо взето са 5-тте топ причини да изберем сребърни накити. Те стават за всеки повод, бил той официален или не. Още за среброто вижте в нашия уебсайт. В него ще видите изключително интересна информация относно този благороден метал.

промоции на бижута