гривни

По гривните се познава характерът на притежателката им

Бижутата са аксесоари, които се използват всеки ден предимно от дамите. Те допълват нейната красота и отразяват същността й. Носенето на бижута е прекрасен начин да се разкрие вътрешната красота и да се впечатлят всички наоколо. Гривните са украшения, които се изработват от благородни метали или желязо и специални сплави. Изработката на гривни от медицинска стомана със златно покритие и кристали Сваровски напоследък стана хит.

Тези красиви накити украсяват дамските ръце и ги правят изящни и стилни. Гривни са се носели още от древни времена. Днес те са постоянен аксесоар, който допълва визията на жените. Без значение от какъв метал и с какви камъни е изработена гривната, то тя носи своето послание и показва изтънчения вкус на притежателя си. Гривните, както и другите бижута се съчетават с тоалета, повода, мястото и сезона.

Но най-изявени и много елегантни са невероятните дамски сребърни гривни с кристали Swarovski. Тези прекрасни и бляскави гривни предават на нежните ръце неустоим вид. Правят ги по-красиви и изящни. Гривни се купуват много често като подарък. Те са радост и вълнение за всяка жена. Значението на тези украшения е голямо. Често жените ги носят на ръката си от сантименталност или заради добрата и изработка. Тя носи своята символика, една идея за безкрай – приятелство без край, любов без край, красота без край.

Често хората си разменят гривни в знак на безкрайно приятелство. Формата на гривната показва и същността на своя притежател. Гривни с по изчистен вид и без декорации показват спокоен и уравновесен нрав. А такива с повече гравюри показват хора с по разкрепостен и нестандартен нрав. Ако по накита има кръгчета или метални топчета или перли, това показва че собственичката на това украшение е в хармония със своята карма и голяма добрина.

Звездите обсипали гривните показват връзката с космоса и енергията, котвата издава лоялността на човека, който притежава такава гривна. Котвата, както се знае отразяват късмет, а различните цвета – нежност и чувственост.

Цветът на кристалите поставени на гривните отразява същността и характера на хората, които ги носят. Синият цвят е символ на увереност, зеленият е цвета на оптимистите, розовият цвят вещае спокойствие. Затова, когато се подаряват гривни е много е важно добре да познава характера и предпочитанията на този, за когото ще е предназначено бижуто.

Много е важно, когато се купуват бижута да се внимава и обръща внимание на произхода им. За да сте сигурни, че украшението не е фалшификат, то трябва да има сертификат с подробности за неговия произход. Красотата на гривните и другите бижута може да се запази по-дълго време, ако се правилно съхраняват и почистват внимателно. При това условие те запазват блясъка си и ще изглеждат като току що купени. Желателно е да се поставят в отделни кутийки отделно от другите бижута.

промоции на бижута